winner

joi, 7 mai 2009

Concert by Ladytron at Park Izvor - with Depeche Mode

Trupa Depeche Mode a anuntat ca va reveni in Romania in primavara lui 2009, la trei ani de la show-ul istoric sustinut pe stadionul national din Bucuresti. Organizat de Emagic, concertul Depeche Mode din 2009 va avea loc in data de 16 mai, in Parcul Izvor din Capitala. Pe 6 octombrie, Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher) au anuntat noul turneu mondial, „Tour of the Universe 2009”, primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion. Turneul va cuprinde 28 de orase din 22 de tari si va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai, Bucuresti fiind prima capitala din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita in cadrul turneului, in data de 16 mai.Pret bilete :

360 RON Tribuna VIP
190 RON Gazon A SOLD OUT
120 RON Gazon B SOLD OUT
100 RON Gazon C
Biletele sunt disponibile in reteaua de magazine DIVERTA


Mobile Marketing Conference 2009- Bucuresti, Romania

Pe 13 mai 2009, la hotel Radisson Blu Bucuresti, va avea loc cea de-a doua editie a Mobile Marketing Conference, un eveniment complex dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil. Evenimentul va furniza audientei un ghid complet de informatii privind canalul de comunicare mobil si oportunitatile de promovare si relationare cu consumatorii pe care acesta le ofera, aducand in prim-plan cele mai eficiente strategii, tehnici si solutii de marketing mobil.


Parov Stelar & Sax Max

Pe data de 14 mai, SuBuRbiA ţi-l aduce pe Parov Stelar! Austriacul va veni însoţit de Sax Max aka Markus Ecklmayr, saxofonistul ce imprimă acel groove melodiilor sale creându-le o distinctivă personalitate ce l-a făcut celebru pe artist. În deschidere îl avem pe Troe cu un set electro de încălzire, apoi un concert special semnat de formaţia-revelaţie a anului trecut, este vorba despre party-makerii L’orchestre de roche. Proiectul visual-auditiv Eclectique Telescope ne va transpune în lumea lui Parov Stelar, iar după setul austriacului îl vom avea pe Tomasan responsabil de afterparty, căci avem de gând să ne întindem până dimineata!
Biletele se gasesc la The Note si se pot cumpara in seara concertului, incepand cu ora 21.

Pretul unui bilet este 20 lei. In avans se pot cumpara bilete in acest weekend (vineri 16, sambata 17, duminica 18 dec.) incepand cu orele 18. Informatii la tel. 0722 692 111 sau 0256-29 47 19


Handsome Furs

Formatia indie rock canadiana Handsome Furs va sustine vineri, 15 mai, un concert in Clubul Control din Bucuresti. Evenimentul este al treilea din seria OneDay Live, o initiativa independenta de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. In deschidere va concerta formatia bucuresteana de pop punk Mes Quins.
Fondata in 2005 la Montreal, formatia Handsome Furs se compune din frontman-ul Wolf Parade, Dan Boeckner (voce, chitara, drum machine) si sotia sa, Alexei Perry (synth, drum machine). Trupa are la activ doua albume - Plague Park (2007) si Face Control (2009) - lansate de prestigioasa casa de discuri Sub Pop (Nirvana, CSS, Fleet Foxes). Cunoscuti pentru show-urile live ce debordeaza de energie sexuala, cei doi artisti au (in)cantat deja Statele Unite, Canada si mare parte din Europa cu sound-ul lor electro-indie, pe care revista Rolling Stone il asemana cu “The Cure cantand murdar intr-o bomba de fite”.

Evenimentul incepe la ora 22:00.
Pretul unui bilet este 35 RON. Biletele se achizitioneaza in seara evenimentului, la intrarea in club.
Rezervari : rezervari@control-club.ro


Charlie Musselwhite

Legenda Blues-ului american, unul dintre cei mai importanti cantareti la muzicuta din istoria Blues-ului, castigator a zeci de premii W.C. Handy si Grammy, CHARLIE MUSSELWHITE, va concerta in premiera est – europeana pe 17 mai 2009, la Hard Rock Cafe Bucuresti. Originar din Mississippi, Musselwhite este unul dintre cei mai importanti bluesmeni albi, debutul sau fiind unul impresionant in anii 1960, alaturi de altii ca Mike Bloomfield si Paul Butterfield, inspirandu-l ulterior chiar si pe Dan Aykroyd, producatorul filmului "The Blues Brothers". Printre bluesmenii care si-au pus amprenta asupra stilului si asupra carierei sale, bluesmeni cu care a si colaborat au fost Tom Waits, Ben Harper, Bonnie Raitt, The Blind Boys of Alabama, Gov't Mule, INXS, Mickey Hart, George Thorogood si prietenul sau apropiat, John Lee Hooker. In cadrul concertului lui Charlie Musselwhite de la Bucuresti, opening act va fi Marcian Petrescu, cel mai bun muzician de blues al momentului din Romania, impreuna cu Trenul de Noapte, singura trupa de Harmonica Blues din Romania.
Concertul face parte din seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului. Event Plus doreste sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul Blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii. Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical.

Din aceeasi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George, John Hammond si Eric Sardinas. Partenerii evenimentului sunt Magic FM, Playboy, 24FUN, Zoom TV, Phoenix Media si Best Music.
Biletele au pretul de 75 lei si pot fi procurate de la http://www.myticket.ro/


Limp Bizkit

Nu va faceti program pentru seara de 28 iunie, mergem la Arenele Romane la concertul Limp Bizkit !
Trupa americana Limp Bizkit va concerta in Romania, pe 28 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul turneului "Unicorns N' Rainbows 2009" al formatiei, potrivit site-ului oficial al formatiei.
Unicorns N' Rainbows 2009 va debuta pe 20 mai, la Riga, Letonia. Turneul va continua apoi la Vilnius, Tallin, Helsinki, Sankt Petersburg, Kiev, Neuchatel, Hamburg, Dortmund, Milano, Berlin, Praga, Zagreb, Sofia, Paris si Bratislava. In plus, Limp Bizkit mai participa la festivalurile Download (Marea Britanie), Rock Im Park si Rock Am Ring (Germania), Werchter (Belgia) si Nova Rock (Austria).
Fondata in Jacksonville, Florida, Limp Bizkit a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume. Trupa este formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal.
Chitaristul fondator Wes Borland a parasit Limp Bizkit in anul 2001, apoi s-a intors in 2004 pana in 2006, cand formatia s-a destramat, in ciuda hiturilor care se bucurau de succes in toata lumea.
Limp Bizkit sunt pionierii muzicii "nu-metal", combinand hard rockul cu stilul hip-hop.
Momentan nu există detalii privind preţul biletelor şi data punerii în vânzare a acestora, însă vă voi ţine la curent.


Michael Bolton - "The Very Best of Me"

Cu două premii Grammy în palmares şi şase trofee "American Music Awards", artistul a reuşit să vândă peste 53 de milioande de discuri în lumea întreagă.
Piesele care s-au clasat pe primele poziţii ale top-urilor din întreaga lume, precum: ""How Am I Suppose to Live Without You", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There", se vor auzi la Sala Palatului din Bucureşti pe 28 iunie.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi preţurile lor variază, în funcţie de categoria de loc, între 100 şi 350 RON.


The Killers

O noua zi de BESTFEST si o noua confirmare: THE KILLERS dau startul in Ziua Zero de BESTFEST!
BESTFEST creste cu inca o zi: Ziua Zero, 1 iulie, va oferi publicului o scurta avanpremiera a festivalului, precum si sansa de a vedea pentru prima data in Romania una dintre cele mai in voga trupe ale momentului:
THE KILLERS! Ziua Zero va continua cu trei zile de B'ESTFEST, pe 2, 3, 4 iulie, si B'ESTFEST AFTERSHOCK, pe 5 iulie.

Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt achizitionate (Ziua Zero", zilele 2, 3 sau 4 iulie) si vor fi disponibile la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). Abonamentele B'ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul http://www.myticket.ro/


Franz Ferdinand

Trupa britanică de rock alternativ "Franz Ferdinand" este cea mai recentă confirmare la festivalul B’estfest, au anunţat ieri organizatorii Emagic Entertainment.
Franz Ferdinand vor susţine pe 3 iulie primul lor show în România. Trupa s-a format în anul 2002, în Scoţia şi are, până în prezent, trei materiale discografice, ultimul urmând să fie lansat chiar săptămâna viitoare.
Franz Ferdinand este renumită pentru show-urile live extrem de antrenante, trupa reuşind să-şi treacă până acum în CV numeroase apariţii la festivaluri internaţionale precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.
Festivalul va avea loc în intervalul 1-5 iulie, în incinta complexului Romexpo, iar printre confirmări se mai numără The Killers, Manowar, Motorhead şi Iggy Pop.

Biletele au fost puse în vânzare pe www.myticket.ro. Preţul biletelor este între 110 şi 150 de lei pe zi, în funcţie de data la care sunt cumpărate.


Santana

Carlos Santana va concerta la Bucureşti, pe 4 iulie, în cadrul festivalului B’ESTFEST 2009. Ar mai fi ceva de spus?

Aaa, da..pretul biletului. Cumparat inainte, biletul costa 130 RON, iar the door price ajunge la 150 RON. Have fun!




Madonna - Sticky and Sweet Tour

Succesul fenomenal al turneului Madonna, "Sticky & Sweet", deja declarat cel mai extins turneu din cariera artistei, va continua si anul acesta incepand de pe 4 iulie in Londra... Conform site-ului oficial al artistei, sunt planificate opriri in Romania, Ungaria si Serbia.
Opririle confirmate sunt planificate in orase in care n-au mai fost reprezentatii precum: Werchter - Belgia, Marsilia - Franta, Hamburg - Germania, Oslo - Norvegia , Helsinki - Finlanda, Tallinn - Estonia, Ljubljana - Slovenia ca si reprezentatii in orase pe care artista nu le-a mai vizitat de peste 15 ani: Madrid, Gothenburg si Munich.

"Aceasta e prima oara cand fac asta. Nu am mai extins nici un turneu pana acum. Sunt incantata sa plec din nou la drum, sa vizitez locuri in care nu am mai fost pana acum si sa ma intorc in locuri pe care le iubesc", spune Madonna despre noile date de turneu.

In 2008, turneul "Sticky & Sweet" a fost vazut de peste 2.350.285 de fani din 58 de orase. Cu vanzari de bilete record peste tot, incluzand cele 650.000 vandute in America de Sud, 72.000 bilete la Zurich, cel mai numeros public intalnit vreodata la un show din Elvetia, 75.000 de bilete in Londra si 4 sell-out-uri in Madison Square Garden, New York (60.364 bilete).

Biletele pot fi achizitionate online, de pe MyTicket.ro, precum si din reteaua Diverta. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, cu acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii, pot fi achizitionate doar de pe www.MyTicket.ro, la pretul de 2.250 lei.
Biletele rezervate pentru saptamana de pre-sale s-au epuizat inainte ca aceasta perioada sa se incheie. Biletele la concertul Madonnei vor fi disponibile la mai multe categorii de pret: 120, 160, 600, respectiv 800 lei (cele VIP).

So, ce ar mai fi de spus? Poate doar ca ne vedem acolo.

Un comentariu:

  1. Eu vreau The Killers si Madonna...interesant blog, ma bucur ca ne tii la curent cu tot ce e frumos. Iti doresc sa ai multi vizitatori...Poate treci si p la mine cu un comment. :*

    RăspundețiȘtergere