winner

vineri, 8 mai 2009

Hot stuff comin`

Pentru cei ce sunt in cautare de noi evenimente in cadrul carora sa participe:

Placebo

Formaţia britanică Placebo revine în România pentru a susţine un concert, pe 21 iunie, care se va desfăşura în complexul Romexpo din Capitală.
După ce în 2006 au umplut Arenele Romane, când liderul trupei, Brian Molko, s-a despărţit de cei 6.000 de spectatori prezenţi cu promisiunea "Thank you Bucharest, we will come back soon!", britanicii de la Placebo revin cu un nou show live, informează producătorii evenimentului, One Event.
Concertul de la Bucureştiface parte din turneul de promovare a viitorului album, ocazie cu care va fi prezentat fanilor noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a înlocuit pe toboşarul Steve Hewitt, în 2007. Acest nou material discografic este programat a fi lansat tot în iunie 2009. Albumul va avea un sound diferit de precedentul, mult mai optimist, mult mai pozitiv, după cum declara Brian Molko într-un interviu recent. "Pe acest nou album există mai multă speranţă, mai mult optimism, în sfârşit există posibilitatea unei izbăviri. Noi nu compunem muzică pop stupidă şi insipidă (...). Ce vrem noi să facem este să comunicăm emoţiile pe care lumea le are faţă de condiţia umană", a spus el.
Biletele pentru concert au preţuri de 175 de lei (zona A - în faţa scenei) şi 100 de lei (zona B). Biletele pot fi cumpărate online, de pe MyTicket.ro, dar şi din reţeaua Diverta, Magazinul Muzica şi din cluburile Control, Fabrica şi Fire.

Un comentariu:

  1. ooo daaa...ooo daaaa....placebooo...:X:X:X:X:X every me and every you...every meeeeee....:)

    RăspundețiȘtergere